Нагорода Gold Award від BizzieBaby!

Дуже приємна новина для наших маленьких покупців та їх турботливих батьків. Жилет для плавання Original Konfidence Swim Jacket вже другий рік поспіль отримує найвищу відзнаку Gold Award від британського порталу для батьків BizzieBaby. Це незалежне тестування продукції дитячих брендів, коли батьки з різних країн світу ставлять оцінки за дизайн, характеристики, якість і співвідношення ціни та якості товарів для своїх малюків. Жилет для плавання Original Konfidence Swim Jacket знову отримав найвищу оцінку 5/5. І це чудово!

"Ми знаємо, що отримати золото від порталу BizzieBaby нелегко, оскільки незалежна система підрахунку балів настільки строга - і це справедливо - що робить наш жилет для плавання ще особливішим. Тим більше, що ми отримуємо золото другий рік поспіль", — Енді Ріган, засновник компанії Konfidence.

Один із батьків-оглядачів BizzieBaby прокоментував: “Безумовно коштує своїх грошей і безумовно необхідна річ для кожної сімейної поїздки, де є вода! Я думаю все, що я можу сказати, це те, що цей жилет дійсно відповідає всім критеріям. Якість відмінна, він міцний, легкий та його легко упакувати, він буквально рятує життя і безумовно необхідний для нас!»

Інший татусь, той що кілька разів перевіряв жилет на пляжі, сказав: «Яскраво жовтий колір спинки видно здалеку, що має важливе значення і дає мені душевний спокій, тому що, хоча я і завжди перебуваю з дитиною, а іноді навіть дуже близько, — діти зникають за мить. Але в цьому яскравому жилеті їх легко і швидко можна помітити, вони завжди у полі зору!»

В іншому коментарі один із батьків-рецензентів написав: «Завдяки жилету, дитина сміливо почувається в басейні, тому що тримається самостійно у воді і йому це дуже подобається! А мені дуже подобається якість! Матеріал товстий і міцний, дизайн добре продуманий і зручний у багатьох відношеннях, і я напевно думаю, що він був ідеально спроектований і зроблений! 100% чудова ціна!! Це дивовижна цінність, особливо якщо врахувати, що вона може стати порятунком життя вашої дитини!

Читайте усі відгуки тут.

Енді, вперше спроектував жилет для плавання в 1998 році для своїх дітей, а зараз вже його онуки плавають у таких же жилетах. Він каже: «Ми дуже радіємо, що рік у рік наш жилет Original Konfidence, як і раніше, цінується батьками і продовжує допомагати дітям безпечно вчитися та впевнено плавати. Наш жилет був і завжди буде продуктом безпеки преміум-класу для дітей. І за 22 роки ми з гордістю можемо сказати, що жодного разу не пішли на компроміс щодо якості нашого британського продукту. Тому щороку нам дуже приємно бачити, як нове покоління батьків, таких як ті, що представлені тут на порталі BizzieBaby, коментують не тільки практичні переваги жилета, але й якість та довговічність матеріалів, які ми використовуємо, як і всі крихітні деталі дизайну, які ми включили, щоб забезпечити комфорт та безпеку дитини»

Ознайомитись з асортиментом жилетів можна за посиланням