У 2017 році друзі Mike Baghoomian, Kami і Chris Pietz зі штату Юта в Амеріці почали активну роботу з пошуку і дослідженню альтернативних ліків, щоб полегшити страждання одного з членів сім'ї, який серйозно захворів і відчував щоденні болі. З цих досліджень народилася компанія Muscle MX і були розроблені головні продукти, які спочатку допомогли близькій людині впоратися з хронічними болями, а потім і іншим людям, яким не байдуже їхнє здоров'я.

Основними інгредієнтами були природні компоненти, широко відомі раніше і за якими проводилися ретельні дослідження.
Одним з компонентів стало масло СBD, яке за своїми властивостями і лікувальним ефектом стало унікальним інгредієнтом в складі цих ліків, які допомагають жити активно і без болю. Команда об'єднала сучасну науку і перевірені часом природні рецепти, щоб у люди могли повноцінно жити, займатися спортом, відчувати своє тіло максимально здоровим. І зараз продукти цього бренду успішно представлені в більш, ніж 20 країнах світу.

Компанія прагне поліпшити активне життя кожного, не залежно від статі, віку і сфери діяльності, створюючи унікальні продукти високої якості на основі натуральних інгредієнтів і з застосуванням CBD,  відновлює повноцінний рух, без побічних ефектів за доступною ціною.

Muscle MX об'єднана місією - допомогти людям подолати біль за допомогою безпечних, натуральних і інноваційних продуктів, ефективних і доступних кожному.

Всі унікальні. Немає однакових людей. Але, практично всіх об'єднує бажання жити, не відчуваючи біль. Ця ідея і стала іскрою, яка створила Muscle MX, яка допомагає впоратися з хворобою, не вдаючись до рецептурних знеболюючих препаратів. Тому що є кращий спосіб. І це нове покоління знеболюючих і відновлюють косметичних засобів на основі CBD від  Muscle MX.

Компанія Muscle MX молода, але вже зарекомендувала себе, як надійний виробник інноваційної, безпечної та ефективної продукції, яка покращує якість вашого тіла і допомагає вести активний спосіб життя. Команда бренду пишається тим, що може запропонувати своїм клієнтам прості, натуральні і потужні продукти, ефективності яких можна довіряти.