Тестуємо Muscle MX з Антоном Блохіним.

Компанія GRANDTOURISM займається поставками в Україну товарів для спортсменів провідних світових брендів. Це важливо і пріоритетне для розвитку нашого спорту зокрема і суспільства в цілому. Але важливо не тільки привезти, а й розповісти про переваги продукту. Тому ми звернулися до відомого українського спортсмена, триатлету, члену українській збірної з триатлону Антону Блохіну з проханням протестувати наш новий продукт - спортивну косметику на основі CBD американської компанії MUSCLE MX. І на підставі цього тестування записали інтерв'ю з ним.

Антон Блохін: Професійний тріатлет. Професійний тренер. Засновник клубу KIT- одного з найсильніших клубів в Україні на сьогодні. Основна дисципліна, звичайно ж, триатлон.

Питання: Антон, дякуємо, що Ви взяли участь в тестуванні нової в Україні спортивної косметики американського бренду MUSCLE MX. Нам і багатьом, хто не байдужий до спорту, цікава Ваша думка, як професійного спортсмена: Вам сподобалася продукція MUSCLE MX? Ви можете трохи розповісти про Ваші відчуття, плюси-мінуси продукту, його переваги, порівняно з іншими подібними засобами?

Відповідь: В цілому дуже сподобалося. У спортивної і тренерської  практиці мені не доводилося ще використовувати продукцію на основі CBD. Спочатку ставлення було скептичним. Що може вона, що не в силах спортсмена? Хоча відразу звернув увагу на форму туби бальзамів, подумавши, що дуже зручно користуватися стіком. Легко наноситься на м'язи, і руки будуть не забруднені, на відміну від мазей. Все це дуже комфортне для використання на змаганнях, де немає можливості відразу помити руки.
Коли почав тестувати, то зрозумів, що подобається в самому продукті. Бальзам ACTIVATE не просто розігріває м'язи і зв'язки, він саме тонізує їх, загострюється відчуття м'язів, поліпшується їх рухливість та еластичність. Добре, що його можливо використовувати як в жарких, так і холодних умовах (в спеку він навіть трохи охолоджує, в холод - зігріває).  І відмінно підходить для плавальної розминки. Мені здається, вода навіть підсилює його дію. Добре тримається на тілі, не змивається відразу. Дуже підходить для розминки перед стартом або ранковим тренуванням в басейні, поки спортсмен ще трохи сонний. Тонізує.

Питання: Багато людей в нашій країні не знайомі ще з СBD інгредієнтом і косметикою на його основі. Все невідоме лякає і викликає багато запитань, а іноді і повне відторгнення. Хоча цей компонент добре відомий в Європі та Америці. Давно пройшов лабораторні випробування і активно використовується. Що ви особисто думаєте про цю речовину? Чи вважаєте ви його безпечним і перспективним для використання в спортивній косметиці?

Відповідь: За час використання бальзамів я не зміг виділити явних мінусів. Поки тільки позитивні враження. Я використовував його в різних умовах тренувань і змагань, негативу не було. Можливе використання буде небезпечно для людей, які мають алергію на інгредієнти, які в ньому є. Там багато натуральних ефірних олій, тому треба завжди читати склад і визначати для себе. У моєму колі таких алергіків не було.

Питання: Для спортсменів-професіоналів і любителів факт, що тренування - це біль. І пройти через це обов'язково. Як ви вважаєте, чи потрібно взагалі спортсменам використовувати спеціальні косметичні або допоміжні лікувальні засоби для кращого відновлення і допомоги тілу при навантаженнях, болях? Тим більш, що сьогодні цей напрямок дуже поширений в світі і подібних інноваційних засобів дуже багато.

Відповідь: Зараз багато хто хоче все і відразу. Любителі скорочують час розминки, не думаючи, що завдають собі травму, хочуть швидкого спортивного ефекту. Мало приділяють часу розігріву перед тренуванням і відновленню після. І треба використовувати ці бальзами, щоб виключити травми м'язів, і полегшити біль, якщо вона вже з'явилася. Відновлення з бальзамом RECOVERY проходить швидше.
Для професіоналів застосування корисно, щоб поліпшити якість розминки і допомогти «холодним» м'язам отримати достатню еластичність. А також допомоги у відновленні після важких тренувальних і змагальних навантажень. Технології, використані в продукції MUSCLE MX точно допоможуть спортсменам як професіоналам так і любителям.

Питання: На вашу думку, кому продукти нашого бренду MUSCLE MX могли б бути найбільш корисні? Кому можна рекомендувати розігріваючи, відновлюючи і знеболюючи бальзами і в яких випадках?

Відповідь: Точно рекомендував би всім спортсменам, будь-якого рівня підготовки. Але бажано час на розминку не знижувати. А лосьйон RESTORE взагалі можна використовувати для регенерації тканин, позбавлення від синців. Він підходить не тільки для спортивної, а й звичайної аптечці.

Питання: Антон, ми знаємо про те, як Ви дбає за розвиток в Україні спорту в цілому і триатлону зокрема. Зовсім недавно в соціальних мережах Ви висловлювалися про те, що на сьогодні цей напрям потребує більшої уваги. Потрібно покращити забезпечення спортсменів екіпіровкою, сучасною медициною (включаючи фізіологів і реабілітологів). І щоб наші спортсмени хотіли виступати за нашу країну, а не їхати в чужі клуби. Це дуже важливі, серйозні завдання, і вони звичайно, пріоритетні. Наша компанія GRANDTOURISM своєю місією вважає допомогу в розвитку триатлону в Україні. Тому уявлення в нашій країні   кращих світових брендів одягу, екіпіровки, аксесуарів і косметики для спортсменів, як наприклад, американський MUSCLE MX - теж важливо. Чи вважаєте Ви це серйозним і важливим завданням для сучасного українського спорту.

Відповідь: Зараз інноваційні технології розвиваються в усіх напрямках життя. І знати про них, вивчати, пробувати в спорті високих досягнень важливо і потрібно. Іноді це допоможе заощадити необхідні секунди, а колись навіть врятувати здоров'я. Так сталося, що професійний триатлон один з найбільш технологічних циклічних видів спорту, саме в триатлоні починають свій шлях новітні технології спорту. Безліч прототипів прийшли в інші види спорту саме з триатлону. На жаль, в нашій країні бюджету на використання спортсменами передових технологій не вистачає. Це прикро і часто призводить до програшу ще до старту. А якщо говорити про аматорський  спорт, де боротьба за секунди не така значуща, то новітні технології в спортивній косметиці допоможуть полегшити тренувальний процес, зробити спорт більш якісним і щадним здоров'я спортсменів.

Ми дуже вдячні Вам, Антон, за те, що взяли участь в тестуванні продукції MUSCLE MX і дуже докладно розповіли про свої враження. Ми бажаємо Вам перемог та успіхів у спорті і в житті! І нехай ніколи біль не затьмарює радість гідного фінішу!