TYR — генеральний плавальний партнер змагань

25-26 лютого у місті Вараш Рівненській області відбувся «Amber Indoor Triathlon», до якого у якості генерального плавального партнера долучився ГРАНДТУРІЗМ з нашим брендом TYR.

Ми знову доводимо всьому світові, що попри війну ми можемо проводити спортивні змагання. Дякуємо за це кожному, хто боронить наше життя та  свободу зі зброєю в руках, кожному, хто вірить у нашу перемогу та допомагає нашим бійцям. Тому усі благодійні внески, зібрані під час реєстрації та проведення заходу, будуть передані на потреби ЗСУ!

Триатлон в закритих приміщеннях — це змагання в осінньо-зимовий період, коли завершується змагальний сезон, і потрібно підтримувати форму та готуватися до нового. І наші учасники довели, що українські спортсмени готові брати участь в українських змаганнях та на міжнародних стартах у майбутньому. 75 триатлетів долучилися до «Amber Indoor Triathlon» та збору коштів. Географія учасників — Вараш, а також приїхали гості з різних місць України.

Вітаємо всіх спортсменів з успішним виступом!

Вітаємо абсолютних переможців цього заходу Астаф‘єва Олексія,  та Корець Ольгу.

Щира подяка організаторам цього заходу  — Amber Tri Sports та особисто Станіслав Харечко за крутий івент та драйвове свято спорту українського триатлону.

А також усім, хто зміг приєднатися та позмагатися в у триатлоні «Amber Indoor Triathlon».

І, як завжди, по-справжньому спортивний  дух привернув до них увагу всієї спортивної спільноти триатлетів України. 

Чекаємо на наступні змагання та віримо в нашу перемогу!