У чому унікальність лосьйону Muscle MX Restore?

В процесі створення лосьйона Restore, компания Muscle MX знала, що отримає щось особливе. Ніхто і ніколи до цього не створював такий продукт з безліччю корисних властивостей.
По правді кажучи, у нього так багато застосувань,  тому й складно вмістити все в одну статью.

Він поєднує в собі :

  • цілющі властивості CBD
  • корисну дію декількох ефірних олій.
  • а також технологію SilverSol.

Ця колоїдна нанотехнологія срібла стала відмінним доповненням до особливои формули компании ,  оскільки вона дала  лосьйону антимікробний елемент в доповнення до дії лікарняних рослин . По суті, це означає, що він знищує або припиняє множення мікроорганізмів, особливо патогенних. Тому, коли ви наносите лосьйон на шкіру, він діє як бар'єр для хвороботворних мікроорганізмів (бактерій) протягом декількох годин після кожного використання.

SilverSol вже використовується в опікових відділеннях лікарень і при лікуванні ран. Було доведено, що колоїдне срібло зупиняє інфекцію і прискорює процес загоєння.

Цей компонент став чудовим доповненням всієї лінійки рослинного походження. Срібною вишенькою на тістечку з лікарських трав.

Зараз все часто і ретельно миють руки: з милом, з дезинфектором, хлоркою. І, на додаток до чистих рук, ми маємо суху, порепану шкіру - просто хвіртку для різної інфекції. Тому лосьйон Restore з антимікробною дією SilverSol допоможе багатьма способами:

  1. відбиваючи мікробну інфекцію протягом декількох годин після нанесення,
  2. створюючи захисну стіну проникненню патогенних бактерій,
  3. зволожуючі суху шкіру,
  4. сприяючи загоєнню мікротріщин, порізів і ранок,
  5. знімаючи больові відчуття.

Завдяки присутності ментолу, лосьйон Restore приємно охолоджує, заспокоює напружені м'язи. А вся армія компонентів на чолі з CBD розслабляє і допомагає зняти больові відчуття після тренувань і фізичних навантажень.

Якщо у вас виникають питання до  дії лосьйону - пишіть нам.