GRANDTOURISM на виставці ISPO Munich 2022

Щороку вся спортивна індустрія збирається в одному місці, у торговельно-виставковому центрі Messe München, щоб зустрітися, продемонструвати товари для здорового способу життя та разом сформувати майбутнє спорту нашої планети.

Цього року виставка ISPO Munich 2022 відбулася під гаслом: «На сьогоднішні виклики не можна відповісти вчорашніми рішеннями. Нам потрібні нові перспективи — на ринок, споживачів, роздрібну торгівлю та сам спорт», — сказав гендиректор виставки Тобіас Гребер.

ISPO Munich — це не просто торговий ярмарок, це спілкування, напрацювання партнерських взаємин, пошук рішень серед ключових гравців спортивного бізнесу. Наша компанія GRANDTOURISM була там! Ми дивувалися, торкалися нових тенденцій ринку, знайомилися з інноваціями, тестували нові продукти, придивлялися до нових партнерів і, звичайно ж, привезли багато ідей, знайомств, рішень. Тому що для України зараз нові ідеї для бізнесу потрібні більше, ніж будь-коли. І ми хочемо пропонувати потрібне, цінне, важливе для спортивної спільноти, для українців, які в умовах воєнного часу знаходять можливість тренуватися, підтримувати фізичну форму та стійкий бойовий настрій!

Надихаємося та працюємо, друзі!